Over Judith

Welkom op Jaudith!

overjudith
Zoals je misschien al hebt gelezen ben ik op de naam Jaudith gekomen door mijn naam te combineren met mijn favoriete automerk (Audi).
Ik ben Judith Schuurhuis, 24 jaar oud en ik woon in een dorpje op de Veluwe genaamd Heerde. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Communicatie aan hogeschool Windesheim in Zwolle. Misschien ben ik aan de oude kant voor een tweedejaars, dit komt omdat ik na de havo eerst de opleiding Woninginrichting & Design heb afgerond aan het Deltion College in Zwolle.

overjudith2
Ik heb ervoor gekozen om mijn blog vooral te richten op twee dingen die ik gaaf vind: auto’s en nagels! Toen ik begon met bloggen was ik eigenlijk van plan om twee aparte blogs te maken, één voor auto’s en één voor nagellak. Nu ik eenmaal bezig ben is het juist de combinatie van de twee die ik erg leuk vind!
Om auto’s en nagels te combineren maak ik af en toe een car inspired nail art, een overzicht daarvan kun je hier vinden.
Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat en laat het mij ook vooral weten als je vragen/suggesties/opmerkingen hebt!
handtekening

Advertenties

5 gedachtes over “Over Judith

  1. Wat een gave designs! Ik ben zelf ook dol op auto’s, vooral japanse, ik ben sinds kort ook bezig met met nail art en ik ga deze ontwerpen zeker uitproberen, zeker de Skyline en Impreza! Bedankt voor je ideeën! Top!

  2. Ik ga nog even oefenen maar ik ga het zeker laten zien als het me lukt!

  3. Dag Judith, leuk om te lezen wie er schuilgaat achter Jaudith… Mijn zoon is overigens 21 en zit in het eerste jaar HBO Communicatie na eerst een jaar Informatica en een jaar HBO Rechten te hebben ‘geprobeerd’. Jij hebt tenminste al een studie afgerond 😉 Groetjes, Remco

    • Dag Remco! Bedankt voor je reactie! Wat leuk, bevalt het hem? Ik vond het ook niet makkelijk om een keus te maken hoor. Eerst SPH ‘geprobeerd’ ;). En dan maar hopen dat er een leuke baan rolt uit één van de studies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s