Essence Wave Goddess

Ik heb een tijdje staan twijfelen voor het Essence schap. Blauwe eyeliner is cool, maar draag ik dat echt? De Wave Goddess highlighter ziet er mooi uit, maar is toch iets te wit. Wat doe je dan? Dan neem je toch maar lakjes mee!
IMG_0056a

Even een korte update over waar ik mee bezig ben. Mijn bedoeling was om deze zomervakantie hard aan het werk te gaan met mijn blog. Veel lakken, schrijven, nieuwe lay-out en dat soort dingen. Maar inmiddels heb ik een vakantiebaan gevonden! Daar ben ik super blij mee, maar tegelijkertijd betekent dit weinig tijd voor mijn blog. Mocht je dus denken: ‘goh, wat is het stil hier!’ Dan weet je nu waar dit mee te maken heeft. Op naar de lakken!

Ik heb twee van de vier lakken uit de Wave Goddess collectie van Essence meegenomen. Er is nog een donkerblauwe en een geel/limegroene lak. Ik vond het erg opvallend dat de ringen die op de dop zitten bij een aantal lakken eraf waren gejat? Ik vind het idee erg leuk van een ring die je om kan laten in het water, maar echt mooi vind ik ze niet. Ik vind ze veel fijner als rubberen randje om de dop lekker vast te kunnen houden!

01 Loose Your Heart On The Board is een lekker knalroze lak. Op het ringetje bij deze lak staat ‘#Love’. Aan de substantie van beide lakken moest ik even wennen, ze zijn wat aan de dikke kant. Het kwastje is dunner dan bij de Colour & Go lakken, maar werkt verder prima. De lakken uit de Wave Goddess collectie bevatten 10ml, in plaats van 8ml bij de Colour & Go lakken.
IMG_9912
IMG_9914

Loose Your Heart On The Board dekt in twee lagen. Dit is de enige creamy lak uit deze collectie. Nu op naar de blauwe collega.

03 Have A Break is versierd met een ringetje waar ‘YOLO’ op staat. Dit lichtblauwe lakje bevat zilveren shimmers, net als de geel/limegroene en donkerblauwe Wave Goddess lakken. Ook deze lak dekt super in twee lagen! Die dikke substantie daar ben ik wel wat minder over te spreken..
IMG_9948IMG_9952

Al met al vind ik het fijne lakken vanwege de prijs, kleuren en hoeveelheid nagellak. Ik vind het ook leuk dat Essence soms iets extra’s geeft bij nagellak. Denk aan de stickers bij de Cookies & Cream collectie en nu deze ringen in de Wave Goddess collectie. Hoe kun je nou niet van Essence houden? De Wave Goddess lakken kosten €1,89. Wat vind jij van deze lakken? Heb je zelf iets gescoord uit de collectie?

Advertenties

12 gedachtes over “Essence Wave Goddess

  1. Super mooie kleuren, die 1e foto is vet zeg met dat water! xxx

  2. Wat een mooie kleuren! Zelf heb ik (nog) niks van deze collectie.

  3. Oh ik vind ze wel erg mooi qua finish! Mooie lakjes!

  4. Leuke kleurtjes! Leuk gemaakt die lakjes in het water op de eerste foto!

  5. Prachtige kleuren! Ik wil ze zelf ook graag kopen maar helaas zijn ze bij mij in het kruidvat uitverkocht 😦

    xNailartForYou

  6. Wauw, mooie lakken! Vooral die roze, ik ben gek op knalkleurtjes haha!

  7. De kleuren zijn prachtig. Jammer dat Essence de formule niet gied heeft kunnen krijgen. Ik vond ze ook dik en stroperig.

  8. Pingback: Jaudith | Swatch: Jessica Cinnamon Kiss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s